طرز تهیه آلو مسما

برای تهیه خورشت مجلسی اولین کاری که شما انجام میدهید این است که سینه مرغ را همراه با مقداری آب و نمک و زردچوبه درون قابلمه ریخته و بر روی حرارت ملایم قرار دهید تا مرغ بصورت نیم پز آماده شود . تا زمانی که مرغ آماده شود سس را به این روش آماده میکنید پیاز ها را بصورت خلالی خرد کرده و درون تابه با مقداری روغن سرخ میکنیم ، هنگامی که پیاز سرخ آماده شد آلو و قیصی را به پیاز داغ اضافه کرده و با هم تفت میدهیم .

در مرحله بعد ، نمک و فلفل و دارچین را همراه با رب گوجه و اندکی شکر پس از آن رب انار به مواد درون تابه اضافه میکنیم حالا تمام مواد را بخوبی با هم مخلوط کرده و تفت دهید تا حسابی جا افتاده شود . پس از اینکه مرغ بصورت نیم پز آماده شد تکه های مرغ را درون تابه چیده سپس ۲ قاشق زعفران دم کرده به مواد درون تابه اضافه میکنیم تا خورشت خوش رنگ و زیبایی داشته باشیم . کمی مرغ را با تمام مواد مخلوط کرده و تفت دهید تا رنگ مرغ بصورت طلایی درآید ،حالا آب مرغ را آرام آرام اضافه کنید و از مقداری آبغوره بعنوان چاشنی استفاده کنید .

مراقب باشید آب مرغ را زیاد نریزید که خورشت شما آبکی شود . حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا خورشت با این حرارت آرام آرام پخته و جا افتاده شود . مدت زمان ۴۰ تا ۵۰ دقیقه زمان نیاز دارید تا خورشت چرب و خوش طعمی داشته باشید ، زمان پخت بستگی به مقدار مواد مصرفی شما دارد .


تفریحی مرغ ,خورشت ,مواد ,کرده ,بصورت ,آرام ,مرغ را ,درون تابه ,کرده و ,دهید تا ,مرغ بصورت ,تابه اضافه میکنیممنبع

جوجه کباب زعفرانی

گالری عکس مدل جدید لباس عروس پوشده اروپایی ۲۰۱۹

دستور پخت و طرز تهیه ماهی شیر سرخ شده غذای سنتی هرمزگان

دستور پخت و طرز تهیه آبگوشت بزباش خوشمزه شهر همدان

دستور پخت و طرز تهیه پتله پلو همدان غذای محلی

دستور پخت و طرز تهیه خورش غوره بادمجان با مرغ غذای محلی همدان

دستور پخت و طرز تهیه کوفته همدانی غذای محلی ایرانی

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

plp shop مطالب جالب فروشگاه اینترنتی جنگل دانلود بازی و برنامه برترین فایل سیم کشی ساختمان نماشویی بهترین سایت نی نی آپشن خودرو | گندم کار