پس از اینکه سیب زمینی ها را بخوبی پاک نمودید شسته و با چنگال چند سوراخ بر روی سیب زمینی ها ایجاد کرده و بر روی آن مقداری روغن زیتون همراه با نمک و فلفل ریخته سپس سیب زمینی ها را برای پخته شدن درون فر و یا قابلمه با آب قرار داده تا کاملا پخته شوند .
در مرحله بعد، حالا تا زمانی که سیب زمینی پخته شود سینه مرغ را خرد نموده ، پیاز را هم بصورت نگینی خرد کرده تابه را بر روی حرارت ملایم قرار داده و با اندکی روغن پیازها را تفت دهید مقداری نمک هم به پیاز داغ اضافه کرده و صبر کنید تا آب پیاز گرفته شود ، بعد از آن تکه های مرغ را اضافه کنید و با هم تفت دهید هنگامی که احساس کردید مرغ پخته شده فلفل دلمه ای را هم ریخته و برای ۵ دقیقه با هم تفت داده و اجاق را خاموش کنید.
وقتی
گالری عکس مدل جدید لباس عروس پوشده اروپایی ۲۰۱۹
دستور پخت و طرز تهیه ماهی شیر سرخ شده غذای سنتی هرمزگان
دستور پخت و طرز تهیه آبگوشت بزباش خوشمزه شهر همدان
دستور پخت و طرز تهیه پتله پلو همدان غذای محلی
دستور پخت و طرز تهیه خورش غوره بادمجان با مرغ غذای محلی همدان