برای شروع پیاز ها را بصورت خلالی یا نگینی خرد کرده سپس تابه را بر روی اجاق گاز با حرارت ملایم قرار دهید مقداری روغن کنجد اضافه کنید زمانی که روغن داغ شد پیاز ها را اضافه نموده و تفت دهید کمی بعد سیر رنده شده را هم ریخته و با هم تفت دهید تا پیاز های سبک و شیشه ای شوند حالا نوبت اضافه نموده کره میباشد ، مواد را برای مدت زمان ۱۰ دقیقه تفت دهید .
در مرحله بعدی ، آرد را اضافه کرده و برای چند دقیقه با سایر مواد درون تابه تفت دهید ، هنگامی که بوی خامی آرد از بین رفت آب مرغ را بریزید و اجازه دهید تا به نقطه جوش برسد وقتی که احساس کردید سوپ خوشمزه شما جا افتاده و پخته شده است و قبل از سرو کردن شیر و یا خامه را ( میتوانید این دو را با هم مخلوط کرده و اضافه کنید ) به سوپ اضافه نمایید . حالا
گالری عکس مدل جدید لباس عروس پوشده اروپایی ۲۰۱۹
دستور پخت و طرز تهیه ماهی شیر سرخ شده غذای سنتی هرمزگان
دستور پخت و طرز تهیه آبگوشت بزباش خوشمزه شهر همدان
دستور پخت و طرز تهیه پتله پلو همدان غذای محلی
دستور پخت و طرز تهیه خورش غوره بادمجان با مرغ غذای محلی همدان