طرز تهیه میگو پلو

برنج را از قبل خیسانده و بصورت نیم پز آماده میکنیم پس از انجام این کار آماده برای تهیه میگو میشویم ، در شروع کار پیاز را پوست گرفته سپس آنرا بصورت خلالی ویا نگینی خرد کنید تابه را بر روی حرارت ملایم قرار دهید مقداری روغن اضافه کرده هنگامی که روغن داغ شد پیازهای خرد شده را ریخته و سرخ میکنیم ، وقتی که رنگ پیاز به حالت طلایی درآمد زردچوبه را ریخته و با هم تفت دهید ، پس انجام مراحل بالا میگو هوایی را که از قبل پاک کرده اید را همراه با نیمی از سبزی به پیاز داغ اضافه نموده و برای مدت زمان ۲ الی ۳ دقیقه درون تابه تفت داده و هم می زنیم ، در مرحله بعد رب را با نمک و فلفل به خوراک اضافه کرده و تا زمانی که ادویه بخورد میگوها برود هم می‌زنیم ، هنگامی که میگو ها پخته شد اجاق را خاموش کرده و آماده برای تهیه پلو میشویم .

قابلمه را آماده کرده کف آن را با روغن چرب کرده برای ته دیگ از سیب زمینی و یا نان استفاده می‌کنیم ،مقداری از برنج را بر روی ته دیگ ریخته و بصورت لایه به لایه با میگو و سبزی که در اختیار داریم را برنج مخلوط کرده حالا قابلمه را پر میکنیم ، اکنون قابلمه را بر روی اجاق قرار داده و صبر میکنیم تا پلو مجلسی دم بکشد .


تفریحی کرده ,، ,میگو ,میکنیم ,پلو ,تهیه ,بر روی ,ریخته و ,را بر ,تهیه میگو ,قابلمه رامنبع

جوجه کباب زعفرانی

گالری عکس مدل جدید لباس عروس پوشده اروپایی ۲۰۱۹

دستور پخت و طرز تهیه ماهی شیر سرخ شده غذای سنتی هرمزگان

دستور پخت و طرز تهیه آبگوشت بزباش خوشمزه شهر همدان

دستور پخت و طرز تهیه پتله پلو همدان غذای محلی

دستور پخت و طرز تهیه خورش غوره بادمجان با مرغ غذای محلی همدان

دستور پخت و طرز تهیه کوفته همدانی غذای محلی ایرانی

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

عروسک خرید اینترنتی تخفیف دونی پرو۹۹ خرید اینترنتی, ovdn hdkjvkjd شیدایی سفارش اینترنتی درب اتوماتیک شیشه ای dltopapk تک موویز | دانلود رایگان فیلم و سریال بیوگرافی