شما برای تهیه
در مرحله بعد درون یک لیوان خامه و شیر را ریخته به آن نمک و فلفل را اضافه نموده مواد را بخوبی هم زده تا کاملا یکدست شوند . حالا مرغ های سرخ شده را درون تابه ریخته و به کلم اضافه کنید سپس مخلوط شیر و خامه را بریزید مواد را بخوبی و آرام هم بزنید تا سس چند قل بزند و مقداری غلیظ شود .
در مرحله بعد : پنیر پیتزا را درون تابه ریخته و با مواد مخلوط کنید تا زمانی که پنیر درون سس آب شود حالا میتوانید اجاق را خاموش کنید و با مقداری جعفری خرد شده
گالری عکس مدل جدید لباس عروس پوشده اروپایی ۲۰۱۹
دستور پخت و طرز تهیه ماهی شیر سرخ شده غذای سنتی هرمزگان
دستور پخت و طرز تهیه آبگوشت بزباش خوشمزه شهر همدان
دستور پخت و طرز تهیه پتله پلو همدان غذای محلی
دستور پخت و طرز تهیه خورش غوره بادمجان با مرغ غذای محلی همدان