گوشت را درون کاسه ریخته و بعد از ان فلفل سیاه و قرمز و پودر سیر را اضافه کنید مواد را بخوبی با هم ورز دهید و مخلوط کنید، گوشت را با سلفون بپوشانید و برای مدت زمان ۱ ساعت درون یخچال قرار دهید تا ادویه حسابی بخورد گوشت رفته و مزه دار شود . حالا تابه را با مقدار کمی روغن روی اجاق قرار دهید تا حسابی داغ شود گوشت را درون تابه ریخته و برای مدت زمان ۱۰ دقیقه تفت دهید بعد از اینکه گوشت آب انداخت و آب آن بخار شد .
گوشت را کنار گذاشته و در همان تابه مقداری کره ریخته و پیاز ها را تفت دهید زمانی که پیاز نرم و شیشه ای شد قارچ را اضافه کرده و تفت دهید ، هنگامی که قارچ ها نرم شد یک قاشق غذاخوری آرد سفید درون تابه ریخته و با مواد تفت دهید . در مرحله بعد گوشت را همراه با عصاره و مقداری آب اضافه نمایید درب تابه را بسته و اجازه دهید تا گوشت کاملا پخته شود زمانی که اجاق گاز را خاموش نمودید خامه را بر روی
گالری عکس مدل جدید لباس عروس پوشده اروپایی ۲۰۱۹
دستور پخت و طرز تهیه ماهی شیر سرخ شده غذای سنتی هرمزگان
دستور پخت و طرز تهیه آبگوشت بزباش خوشمزه شهر همدان
دستور پخت و طرز تهیه پتله پلو همدان غذای محلی
دستور پخت و طرز تهیه خورش غوره بادمجان با مرغ غذای محلی همدان