طرز تهیه خورشت قیمه ساده

برای تهیه این خورشت اصیل و خوشمزه قابلمه را روی اجاق گذاشته حرارت را کم کرده پیازها را بصورت نگینی خرد کنید درون تابه ریخته و تفت دهید، زمانی که پیاز ها شیشه ای و نرم شد ، گوشت را بصورتی خورشتی خرد کرده و درون قابلمه بریزید و همراه با پیاز ها تفت دهید تا هنگامی که گوشت تغییر رنگ دهد .

در مرحله بعدی لپه را به خورشت اضافه کنید و همراه با مواد دیگر درون قابلمه تفت دهید . پس از تفت دادن این مواد بصورت تقریبی ۵ لیوان آب به خورشتتان اضافه کنید، تابه را بر روی اجاق قرار دهید رب گوجه را همراه با مقداری روغن تفت دهید سپس آنرا به خورشت اضافه کنید و حرارت را کمی بالا ببرید تا خورشت شروع بجوشیدن کند .

در حرکت بعدی و زمانی که خورشت شروع بجوشیدن کرد حرارت اجاق را کم کنید و درب قابلمه را ببندید تا غذای شما کاملا پخته و جا افتاده شود، قبل از اینکه لیمو عمانی را درون خورشت بریزید با چنگال چند نقطه از لیمو را سوراخ کنید و درون آب سرد قرار دهید تا طعم و مزه تلخ لیمو گرفته شود . بعد از اینکه خورشت جا افتاده شد لیمو عمانی را اضافه کنید، سپس میزان نمک و فلفل و زردچوبه خورشت را اندازه کنید و برای بهتر شدن رنگ خورشت مقداری زعفران درون غذا بریزید


تفریحی خورشت ,تفت ,دهید ,لیمو ,قابلمه ,حرارت ,کنید و ,همراه با ,تفت دهید ,به خورشت ,دهید تامنبع

جوجه کباب زعفرانی

گالری عکس مدل جدید لباس عروس پوشده اروپایی ۲۰۱۹

دستور پخت و طرز تهیه ماهی شیر سرخ شده غذای سنتی هرمزگان

دستور پخت و طرز تهیه آبگوشت بزباش خوشمزه شهر همدان

دستور پخت و طرز تهیه پتله پلو همدان غذای محلی

دستور پخت و طرز تهیه خورش غوره بادمجان با مرغ غذای محلی همدان

دستور پخت و طرز تهیه کوفته همدانی غذای محلی ایرانی

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

مجله اینترنتی دفاع بهرام گذار ارزانی یادگیری سریع شیمی با حرف آخر الان بخر تحویل بگیر فروش انواع نژاد سگ و گربه ارزان سرا نگهداری و سرویس پکیج Comparative Education